Thursday, November 13, 2008

Jodå, vi lever!

Här har det inte uppdaterats på ett tag! Så, vad har hänt sen senast?

Lillfisen har haft fotografering på dagis, både enskilt och gruppfoto. Ska bli spännande att se vad resultatet blir. Han har varit lite halvkrasslig från och till, men nu verkar det äntligen vara hyffsat friskt läge igen. Vi har helt klart hamnat i dagissjukeracet nu, det är alltid någon förkylning eller annat på gång, antingen för lillkillen eller oss. Tröttsamt.

Jag och A tog en sväng till Göteborg i lördags för en dags fika, mat och shopping och förstås det obligatoriska besöket på MakeUp Store med tillhörande sminkning. En riktigt bra dag och vi blev så snygga så vi passade på att gå ut och ta en (eller kanske två eller så) appletinis här i byn. Men nu är det ta mig tusan shoppingstopp ett bra tag framöver och ni kan ju räkna med hemmagjorda julklappar i år...

Har äntligen kommit igång med joggingen igen efter ett sjukuppehåll på nästan två veckor. Tappar ju allt på den tiden... men igår blev det faktiskt en liten joggingrunda på lunchen med några kollegor som jag ska springa Göteborgsvarvet med. Gött att hinna med lite träning mitt på dagen! Det funkade såpass bra att vi tar en repris nästa vecka. Det gäller ju att ligga i även under vintern om vi ska orka ta oss runt varvet till våren.

Igår blev det en sväng till frisören igen. I princip samma frisyr som sist, lite ny färg men lugn bara lugn. Färgen är ganska normalt mörkbrun den här gången.

1 comment:

Anonymous said...

Nu hade vi bloggläsare naturligtvis förväntat oss bildbevis på att ni faktiskt blev så snygga så. ;-)