Wednesday, May 06, 2009

Det kom ett paket...

med roliga grejer! Fisens mormor har varit på semester och det dök upp en tröja, strumpor och keps i posten. Det blev kärlek vid första ögonkastet och fisen skulle inte bara ha på sig allt direkt, han skulle även sova i tröjan och strumporna. Det gick bara inte att ha något annat på sig, och det kan man ju faktiskt förstå på en sån snygg outfit.
Sen grät han hejdlöst när vi inte öppnade godiset som fanns med i paketet utan la undan det... Stort godisdrama som gick över till ett nattningsmaraton. Fisen brukar vara lättnattad nuförtiden, pyjamas, blöja, borsta tänder, läsa bok, släcka, ligga bredvid en liten stund och sen sover han som en klubbad säl. Men igår kväll tog det två timmar och under tiden fick jag MAMMMAAAAAAAA vrålat i örat några gånger i kombination med ett stort flin, plus ett högljutt LÄLLLÄLLLL (välling) och ett hårt bett i näsan av små vassa tänder. Inte riktigt sånt som tålamodet gillar när det gått en och en halv timme.

3 comments:

Nenny said...

Det där med att ligga brevid har jag aldrig hajjat. Skulle jag alltså ta av min tv/dator/något annat tid på kvällen för att ligga och ha tråkigt i en säng brevid en liten sak. Nej det skulle jag inte!

Hoppas han somnade före dig och innan han torterat ihjäl dig för det låter som genomtänkta tortyrmetoder det där. Jag skriver som till Rosie, vad är det för fel på tv i barnets rum, starta en film och barnet somnar på nolltid!

/Den perfekta morsan
*jag hoppas du ser ironin i detta inlägg*

Anonymous said...

Tänk vad en liten tripp till Dublin kan ställa till det. ;-)
Kram mormor

Mamma R said...

Välkommen till läggningstrasslets härliga värld... *suck* Hoppas det var ett tillfälligt bakslag för er! Hos oss verkar det bli långvarigt?? :-(