Sunday, February 10, 2008

Söndag igen

Herre jösses, hur röstar svenska folket egentligen? Nu får vi snart styra upp det här med en professionell jury. Igår befann vi oss för fjärde året i rad på plats på Scandinavium i Göteborg, det får väl nästan räknas som lite av en tradition nu. Som vanligt är det ett jädrans roligt ståhej med trevlig förshow. Även när bidragen är dåliga är evenemanget bra och att se det live på plats är bra mycket roligare. Vi var ju sent ute att beställa biljetter och jag trodde vi skulle sitta jättedåligt men när vi väl var på plats så satt vi ju riktigt nära. I och för sig så såg vi scenen från sidan, men det var ingen större nackdel faktiskt. Nåja, bidragen var väl sådär men bäst av allt var Björn Gustafsson. Lysande!

Vi åt pannkakor till lunch hemma med barnvakterna farmor och farfar och sedan drog vi iväg till Göteborg. Lillkillen var lite ledsen när vi åkte men sen hade det gått jättebra. Äta, sova, promenad och äta och så i säng vid halvåtta utan problem. Jag och sambon hann med ett kort besök på Ikea, sen åt vi god mat på O'Learys, fikade smoothie och chailatte på Condeco och sen bar det iväg på Melodifestival.

2 comments:

Nenny said...

Du kan ju inte bara skriva att ni åker till Ikea, du måste ju publicera kvittot också :).

Låter som ni hade en trevlig dag/kväll i Göteborg! Men hur svenska folket röstar fattar inte jag heller. Vi röstade inte alls för ungarna tyckte alla låtarna var kass så de pratade väldigt högt genom hela programmet så vi såg det inte...

Karina said...

Å vad är det för jury som väljer ut bidragen???