Wednesday, May 21, 2008

Det börjar likna vardag igen...

Ja man kan väl inte säga annat än att det fortfarande går lite knackigt med sömnen. Nu somnar lillkillen i allafall på rätt tid men vaknar ett antal gånger under kvällen och natten. Nåja, det går väl åt rätt håll eller nåt?

När jag gick till jobbet i måndags hade jobbarkompisarna passat på att byta hus att ha kontor i. Veckans skämt gick ut på att inte berätta något för mig och en kollega innan vi dök upp för vår första arbetsdag efter semestern. Det är tur att man är härdad (och tur att man lyssnat lite på mötena så jag visste i vilket hus våra nya lokaler skulle vara). :-D

I går var det dags för besök på det dagiset som lillkillen ska börja på i september. En timme skulle det ta, men lillkillen tyckte det var så skoj att leka där så vi blev kvar i nästan två. Det var ingen information eller så, utan bara lite rundvisning på stället både inne och ute och så lite kaffe, saft och bulle. Från början hade vi önskat ett annat dagis som första alternativ men sen ångrade vi oss och ville egentligen ha det här. Fast vi tänkte att det blir nog bra med det första ändå så vi ändrade inte något på ansökan. Turligt nog fick vi inte vårt första alternativ utan vårt andra alternativ som vi alltså egentligen ville ha. Kändes jättebra där i allafall.

Vi har en buske i trädgården som vi inte vet vad det är. Jag får ta och lägga ut en bild här så får vi se om någon av er vet vad det är för sort.

No comments: