Sunday, September 06, 2009

Full fart

O'learys har öppnat i stan, det gillar vi! Ikväll kom vi iväg och provsmakade och det fick absolut godkänt. Bra service! Inglorious Basterds på bio får också bra betyg. Fisen och vi började dagen med lunchfika på stan, sen började han springa in i alla butiker och gömma sig och då var det inte roligt för föräldrarna längre... så då åkte vi hem istället. En kompis på gården kom förbi och lekte snällt tills fisen började puckla på honom. Tur att han är ett par år äldre och vågar säga till. Dom leker väldigt bra ihop trots åldersskillnaden så det är kul att han knackar på. Fisen avslutade dagen med full uppmärksamhet från barnvakterna farmor, farfar och faster. Han verkar helt klart vara i form igen, hoppas det håller i sig så han kommer iväg till dagis imorgon.

2 comments:

Ola said...

åh vilket lyx! de skate comebacka hos oss efter en massa bortatid. vill ha en boston celtic bbq cheese burger... eller larry bird club sandwich! :-)

Ola igen said...

sorry om det poppar in ngt udda ord, jag surfar med wii:et och det kompletterar ord utan att man vill det om man inte slagit av funktionen. Exempel: ska blev skate. :-)