Wednesday, November 08, 2006

Kurs i Göteborg hela veckan. Fick gå upp lite väl tidigt i måndags för att hinna med tåget, men allt gick i allafall smidigt med tågtider, incheckning och att ta sig till kurslokalen. Tur att jag varit där förrut så det gick lätt att hitta dit.

Mindre roligt var att rummet luktade lite konstigt på kvällen och ännu värre på morgonen. Bad kollegan som går samma kurs att provlukta och det var inget att tveka på, stark ammoniaklukt i hela rummet. Läskigt läskigt, men ingen fara enligt giftinformationscentralen... Det gick smidigt att få ett nytt rum tack och lov och bagaget var överflyttat när vi dök upp på eftermiddagen. Nyrenoverat och fräscht istället för sunkig heltäckningsmatta och ammoniakläcka.

Måndag och tisdag spenderades i lugn och ro på hotellet på kvällen men ikväll blir det Don Giovanni på GöteborgsOperan och imorgon kväll blir det Gökboet med Bounce på Lorensbergsteatern!

Det har varit fullt ös på bebisen idag, magen har putat ut åt alla håll och kanter. Vet inte vad den håller på med där inne men det verkar vara roligt.

No comments: