Sunday, October 05, 2008

Barf...

Helgen började bra men slutade sämre...

Fredagkvällen spenderades på en tjejmiddag för 10 där hälsokocken Jacob Wismar stod för matlagningen. Kollegan K hade vunnit honom på Tjejmilen och nu var det dags för middagen. Jättekul kväll med massor av god mat!

Resten av helgen har varit mindre skoj. Det började med att lillkillen kräktes några gånger, fast han blev frisk ganska så snabbt. Sen skulle lillkillens mormor komma hit och hälsa på och så skulle vi ta en sväng till lillkillens gammelmorfar. Lillkillens mormor hade inte hunnit vara mer än 10 minuter innanför dörren innan jag kräktes så det blev hastigt avbrutet besök. Sen kräktes jag ungefär 29 gånger till... sambon kom inte undan han heller, men han kräktes bara tre gånger så när jag låg däckad i sängen fick stackars sambon ta hand om en pigg och uttråkad lillkille.

Idag lär vi väl spendera hela dagen med att tvätta, skrubba och sanera huset...

1 comment:

Nenny said...

uuuhh, man känner sig överkörd av en ångvält efter en sån omgång. Jag håller andan och tycker att vi hade vårt i våras, det brukar hoppa över ett par omgångar sen... Hoppas ni mår hyffsat bättre allihop idag, ät försiktigt så återfår ni krafterna.
Kramar på avstånd :)
Vad lagade kocken för mat förresten, något man kan få tips om som var gott och revolutionerande?