Saturday, October 11, 2008

Lite matprat...

Igår kväll blev det först drink och sushi på Voda med A och sen vidare till Mummel för fler drinkar. Orup och Lena Ph hade haft show i stan och traskade otippat in och sped lite stjärnglans på stället efteråt.

Idag fick det bli lyxbuffélunch på Voda (nä, jag är faktiskt inte där så himla ofta i vanliga fall) och till middag fick vi goda hemmafiskade kräftor av lillkillens farmor och farfar. En riktigt bra mathelg hittills!

För att fortsätta på matspåret så får jag på begäran försöka komma ihåg vad sjutton hälsokocken bjöd på för mat hemma hos kollegan. Det var en toppenbuffé med parmaskinka, hängmörad perfekt rosa oxfilé, laxrullar, en variant på grekisk sallad, kyckling i någon sallad, rödkål med musslor, en blandad grönsallad, grillad halloumi, linser, hummus, gott bröd och krispigt finknäcke... har jag glömt nåt? Efterrätten var glass med färsk skivad ananas. Och på frågan om han var lika snygg i verkligheten så blir svaret att han såg precis likadan ut i verkligheten som på bild och han var väldigt trevlig och lättsam.

1 comment:

Nenny said...

Tack för svaret, det där lät inte helt äckligt. Jag blir sugen! Kul att han var trevlig men det ingår väl liksom i jobbet när man har ett sånt yrke.