Thursday, January 03, 2008

Gott nytt år förresten

Jahaja, det nya året har börjat. Det förra var väldigt trevligt så vi får väl se vad det här året har att komma med som kanske kan toppa. Nyårsafton åt vi fantastiskt god nyårsmiddag hemma hos sambons föräldrar och sen blev det en mysig hemmakväll hos oss själva. Lillkillen sov som en liten gris genom alla fyverkerier.

Vi tog en sväng till resebyrån idag för att höra om man kan åka till Canada från USA och tillbaka igen med hyrbil. Mja sa dom, det kan vara besvärligt, det får vi kolla upp. Hur är det egentligen, någon som vet? Är det verkligen så svårt att komma tillbaka till USA efter en tur till Canada?

Hallen är utröjd och vardagsrummet är snart färdigspacklat. Allt skulle gå så mycket fortare om inte den lille illbattingen var med och petade på allt. Han springer runt runt runt heeeela dagen så han blir helt svettig om huvudet.

Nu är inte burkmat poppis alls längre, nej riktig mat som vi andra äter ska det vara. Det enda han ratat än så länge är keso, det var nog det äckligaste han smakat. Det bästa är nog glass. På nyårsafton grät han när han fick smaka några skedar och sen inte fick mer.

No comments: