Saturday, December 29, 2007

Födelsedag igen

Idag var det allmänna babysimmet öppet så vi åkte dit och samon och lillkillen myste runt i bassängen. Lillkillen hade vält ut en kopp (kallt) kaffe över sig och köksgolvet så det var inte helt fel att han tog sig ett grundligt dopp.

Kikade på vilka vita tapeter det ska bli i vardagsrummet och hallen innan dess. Vi ska försöka få till lite mer tapetsering innan julsemestern är över men man ju aldrig hur det går. Den här gången blir det easy up-tapeter som första val i allafall. Sambons syster hämtades och sen blev det en tur ut till sambons föräldrar för födelsedagsfirande och julafton ännu en gång. Inget stort ståhej, rester till mat och lite klapputdelning räckte gott. Lillkillen ville bara ha ett par skedar av burkmaten sen var det crepes och köttbullar som gällde.
På bilden syns den ohyggligt otrevliga rosa-grå-spräckliga platsmattan vi har som vardagsrumsgolv som någon gång framöver ska bytas till ekparkett och det går även att skymta den illa uppsatta träpanelen i hallen. Panelen ska rivas ner inför tapetseringen. Som synes stoltserar nu lillkillen med en gungälg i sitt rum.

Kan förresten även meddela (om jag inte redan gjort det) att numera traskar lillkillen omkring rätt obehindrat på två ben vilket han verkar oerhört nöjd med. Nu når det lilla pekfingret massor av nya grejer att pilla på.

1 comment:

Nenny said...

Kul att läsa vad ni har för er, du är ju aldrig online så man kan prata. Här sitter jag och ugglar hela nätterna och alla verkar ligga och sova :)!

Vi kommer åka till T-håla nästa helg för att fira Lennarts 60-årsdag. Om tid finns kan vi kanske få komma och hälsa på en snabbis på lördagförmiddagen(5:te)? Hans fest börjar redan 13:00 så det blir ett riktigt snabbesök om ni är hemma.

Gott nytt år på er och kramar!