Sunday, December 16, 2007

Tapeter from hell...

Tre dagar med huvudvärk blir man lite matt av. Har inte orkat ta tag i vare sig julklappar eller julkort så får ni inget i brevlådan före jul så kanske det kommer något efter. Eller inte alls. Vi får se.

Vårt sovrum skulle tapetseras idag men det gick väl sådär. Tre väggar är målade i matchande färg och det är jättesnyggt och gick ganska fort men sen skulle de fina tapeterna upp på fondväggen. Tvärstopp kan man säga. Jag hade hand om lillkillen och hörde mest hur sambon och hans far blev tystare och tystare och att en lätt irritation började uppkomma. Tapeterna gick helt enkelt inte att få upp så det blev snyggt och sambons far som inte är helt oäven på att få upp tapeter i vanliga fall gav upp. Så imorgon blir det en tur på lunchen till tapetbutiken och se om vi hittar några snygga easy up-tapeter som matchar de målade väggarna. Suck...


Läget var lite irriterat alltså och eftersom tapetförsöken tog sådan tid så hann vi inte äta någon riktig mat. Lillkillen hade sovit väldigt lite och var trött och gnällig så det fick bli en snabb tur till en affären för att köpa en baguette att dela på och en liten julklapp till föräldragruppsfikat. Sen åkte vi bil i en timme tills det var dags för fikat så lillkillen fick sova lite. Tur att vi fick rejäla skinkmackor på fikat annars hade ingen av oss varit på gott humör. Himla kul att äntligen få träffa småtjejerna igen (och de stora tjejerna och killarna också förstås), det är ju sambon som brukar fika med dom nuförtiden. Imorgon är det jobb igen, men nu är det bara en vecka kvar till julledigheten!

No comments: