Sunday, December 09, 2007

Mätt

Hemkomna från ännu ett julbord. Den här gången var det Orreholmens Kungsgård med sambons familj. Jättemysigt och helt ok julbord. Inte lika bra som senast vi var där kanske men med nya ägare så brukar det ju bli lite annorlunda. Lillkillen mumsade i sig köttbullar, skinka och smörgåsrån. Burken med barnmat var inte så intressant när vi andra åt så mycket roligare saker. Han fick till och med smaka på chokladpudding och lite andra efterrätter.

Lillkillen har sovit oroligt lite från och till. Beror väl förmodligen på att tand nummer sju och åtta har brutit igenom och då kommer ju tillhörande snor i lilla näsan. Dessutom får han mer eller mindre frätande bajs när det är tandsprickning och det är ju inte så kul för stackarn heller.

Ikväll flyttade vi in lillkillens säng i hans nästan färdigfixade rum. Det är tillräckligt klart för att kunna bo där och nu vill vi börja med vårt sovrum istället. Förhoppningsvis går det lite snabbare att få i ordning det. Känns som att det har varit väldigt fullt upp på sistone. Nåja, nu är det snart julledigt. Bara två veckor kvar...

No comments: