Saturday, December 30, 2006

BB-vård i hemmet ringde igår och kollade läget och vi bestämde att de skulle komma förbi idag och titta till oss och ta PKU-provet. Det var samma sköterska som kom förbi som gjorde ultraljudet i vecka 18 så det var ju lite skoj att få visa upp resultatet av vad som synts på skärmen. Skönt att ha fått landa lite i hemmiljö och sen få träffa en barnmorska igen. Vi hade väl inte många frågor eller funderingar men ändå, tryggt att ha möjligheten att få ställa så många dumma frågor man vill. Vi fick bestämma när de skulle höra av sig igen så i övermorgon ringer de igen och kollar läget med oss. Vi tyckte vi var redo för ett dygn på egen hand och de finns ju alltid tillhands på telefon dygnet runt.

Jösses! När man trodde att boobisarna inte kunde bli större så händer det här... Istället för att ha en badboll uppblåst till bristningsgränsen på framsidan så har jag två gigantiska handbollar pumpade till max och en basketboll med punka. Vill inte ens veta vilken kupstorlek det här motsvarar egentligen. Tack och lov kommer det ju svullnaden att gå ner om något dygn men tills dess är det smärta som gäller.

Sambons familj kom förbi en liten stund och avlämnade ett gäng söta kläder i olika storlekar. Roligt att få lite som kan användas på direkten och även sånt som man kan plocka fram framöver. Sambons pappa har köpt videokamera inför tillskottet, så nu blir man filmad i alla lägen... *suck* Fast lite roligt kommer det ju att vara att ha som minne.

No comments: