Saturday, December 13, 2008

Julbord 1 & 2

Trevligt julbord med jobbet igårkväll på Billingen Plaza. Ett helt okej standardjulbord om man ser till maten, men inget utöver det vanliga. Jo förresten, det fanns riktig ris a la malta och det hör ju inte till vanligheterna nuförtiden. Skoj på kontoret med Wii och en liten öl före julbordet och en liten gt på Husaren efteråt. Tog bussen hem hyffsat tidigt, vi var förkylda som tusan båda två. Skönt ändå att lillfisen var utlånad till farmor och farfar hela natten så vi fick sovmorgon idag.

Jag fick tre ursöta burkar Kusmi-te på posten igår. Perfekt med tajmingen, precis vad en hostig snoris som jag behövde! Har precis provat Troika och fortsätter med Prince Vladimir, sen får det bli Almond Green Tea imorgon.

Allt som gårdagens julbord inte levererade, fick vi idag istället! Sambons närmsta släktingar går alltid ut och äter julbord ihop och testar gärna olika ställen. I år var det dags för Idas Brygga och vi som varit där föregående två år med jobbet visste vad som väntade. Helt fantastisk mat från sill till dessert. Lillfisen mutades med block och penna och en helt ny bil, men det var mycket spring i benen ändå och det är klart att en liten tvååring inte kan sitta still och äta lugnt i flera timmar. Bäst på julbordet enligt fisen var leverpastejen, smöret, och chokladmoussen.

1 comment:

Karina said...

Jädrans vad lyxigt, jag älskar julmat men i år har den verkligen lyst med sin frånvaro. Jobbets julfest verkar ha som tradition att INTE ha julmat:( I förrgår köpte vi prinskorv så det blev det och sill. Åsså potatis till förståss.