Sunday, October 01, 2006

Fredagskvällen blev riktigt mysig! Ett gäng från jobbet åkte ut till Marsvik, åt mat, satt framför eld, grillade och lekte lite lekar. De flesta sov över, antingen i stuga eller i vindskyddet men jag, sambon och ett par andra åkte hem på kvällen framåt elva-tolv-tiden. Det är trots allt rätt skönt med sin egna säng och en riktig toalett.

Vi skulle dessutom upp lite tidigare på lördagen och hjälpa till att köra runt sambons familjs båt till upptagningsplatsen och då är det skönt att utgå hemifrån. Båtåkandet gick bra, det var ju ingen lång sträcka. Det gällde bara att passa in så vi var i tid till broöppningen. När vi väl kom hem igen så var jag hur trött som helst, vi hann handla lite men sen slocknade jag i sängen i ett par timmar. Gick upp och gjorde avocado- och baconsallad, lyssnade på ett hejdundrande åskväder som tack och lov drog över rätt fort och sen somnade jag i sängen igen.

1 comment:

Sis said...

Hello!
Du har nu läsare på ostkanten också! Följer med spänning vardagen om stort och smått. Helst om smått, if you know what I mean.