Friday, October 27, 2006

Äntligen fredag! Jädrar vad jag ska slappa i helgen.

I måndags och tisdags var jag iväg på lite gruppstärkande övningar med jobbet som kickoff för nya avdelningen. Jättenyttigt och roligt, men jösses vad trött man blir. Det är rätt utmattande även om övningarna i sig inte är ansträngande. Skoj hade vi i allafall och det är ju huvudsaken. På måndagkvällen fick jag och sambon ta ett par timmar ledigt från gruppaktiviteterna för att gå på andra tillfället på familjeträffarna. Prat om förlossning och olika typer av smärtlindring och så fick vi se en förlossningsfilm också. Tur att det finns smärtlindring är väl vad man kan säga om det...

Orkade inte dra iväg på hockey i onsdags trots att det var en rolig match, det blir för sent för mig på en vardag helt enkelt. Det fick bli ett varmt bubbelbad istället med rapporter via sms från sambon. Roligt med vinst mot laget som ligger i topp!

Har börjat känna av förvärkar nu, inte så mysigt men man får väl se det som ett tecken på att allt fungerar precis som det ska.

1 comment:

Nenny said...

Tycker nog det är dags för en ny magbild också! Förvärkar, inte kul! Vila mycket, ta det lugnt, nu kan det inte vara många arbetsdagar kvar.
Kramar!!!