Sunday, October 22, 2006

Kikade in på gallerian i stan som öppnat ett par nya affärer. Bland annat Lagerhaus som är en stor favoritaffär, men med så mycket folk och så varmt så gick det bara inte att vara kvar där inne. Det blev en snabb rundtur bara och sedan ut i friska luften istället. Eller tja, vi slank in på ett fik istället... ;)
Här är det inköpta skötbordet som för tillfället står i vardagsrummet istället för i badrummet. Kommer nog att olja in det innan vi ställer in det så det blir lite mer vattentåligt. Det kommer ju att stå precis bredvid badkaret så det känns som en bra grej att göra.


Spjälsängen står i allafall mer eller mindre på rätt plats men fyller mest funktion som förvaringsutrymme än så länge. Perfekt plats att ställa kassarna med det vi handlade på Ikea! Två mjukisdjur kikar fram (sambons favoritinköp av alla grejer är mjukisdjuret till höger).

Två Bondelid-bodysar från Lager157.

Två bodysar och ett par byxor hittade vi också, det enda vi lyckats handla i storlek 50 hittills. Inget bra ljus vid fototillfället så det syns inte riktigt att den ljusa inte är vit utan ljust ljust blå.

1 comment:

Nenny said...

Vad skoj att få se bilder! Fina saker, och visst är det kul att börja boa inför det nya lilla livet :).

Snart kommer nog julijen-stämplarna, såg en förhandstitt på en av dem idag och den var helt okej. Blir lite pysselsugen. Och så är det mässa snart!!!