Wednesday, September 05, 2007

Nöjd med mig själv. Ikväll joggade jag runt 4-kilometerspåret plus lite till. Skönt med lite backar som omväxling. Massor av småknattar på berget idag som kutade allt vad de kunde, supersöta!

Tog en trevlig fika med föräldragruppstjejerna i eftermiddag. Det är betydligt mer kaos nu när vi träffas än i början när alla bebisarna bara sov och sov, men det är precis lika trevligt nu som då. Skönt att träffa likasinnade lite då och då och älta diverse småproblem.

Och hur har det gått med husbudandet då? Vi gav oss in i budgivning på det lilla lilla drömhuset och var faktiskt med till slutstriden när det bara var vi och två kvar. Då drämmer en av budgivarna till med en jättehöjning så det var bara att tacka för sig. Synd. Fast vi hade i och för sig redan bestämt att vi skulle dra oss ur för vi märkte att det började dra iväg lite väl mycket, så det var nästan bara bra att de höjde rejält. Hade det bara gällt några tusenlappar hade man ju grämt sig.

Nu väntar vi istället på nyheter om ett radhus. Inte lika spexigt men helt ok och det har potential. Det är dessutom mycket mer praktiskt och inte att förglömma, hälften så dyrt och dubbelt så stort som det lilla lilla huset.

1 comment:

Anonymous said...

Vad synd med drömhuset...men om det drar iväg för mycket så är det inte värt det. Är det ett nytt radhus på gång eller är det huset som ni har gett ett bud på men som de tyckte var för lågt?

Vad duktig du är som springer! Jag har också varit ute några gånger. Känns skönt att springa utan att ha ett lopp att träna inför.

Jag väntar med spänning på vidare info om huset/husen!

Kram!