Sunday, September 09, 2007

Stackars lillfisen som följer utvecklingsschemat nästan på dagen... i den bra boken jag fick av Jenny står det att läsa att det ska vara krångel med mat och sov och kanske till och med mardrömmar. Jajamensan, maten har krånglat lite i någon dag och stackarn vaknade i morse klockan fem med ett förtvivlat illvrål. Efter ett blöjbyte och lite tröst så låg han och vred sig i sin egen säng i en timme tills han blev arg och då fick han komma upp till oss och somnade nöjt på en sekund.

Det där med blöjbyte förresten, nuförtiden pinkar han igenom blöjan var och varannan natt. Vi har gått upp en storlek i libero (som brukar funka toppen), vi har provat pampers, men inget funkar. Ska vi verkligen behöva gå upp en storlek till i libero? Då kommer vi ju in på juniorblöjorna och dom lär ju inte passa i midjan...

Vi hade kupong på pampers och handlade ett par paket innan han började bli en mastodontpinkare så nu har vi ett och ett halvt paket Easy Up i för liten storlek (steg 4 8-15kg). Någon som vill ha?

2 comments:

Sis said...

Stackars lilkillen! Man undrar ju vad de drömmer, det är ju inte så lätt att förklara för så små knattar att "det var bara en dröm".
När är besiktningen av radhuset? Vi är nyfikna!

Nenny said...

Visst är den där boken ruskigt bra! Den stämde perfekt för oss också och blev en underbar livlina genom de tuffa dagarna, för man visste att det fanns ett slut!

Finns det nån bild på huset?