Thursday, September 13, 2007

Utsövd?

Skrik och gnäll och svårt att somna är vad som gäller för lillkillen. Fast han är ju ganska glad mellan utbrotten och utbrotten är inte ens på samma världskarta som utvecklingsperioderna i början. Nu vet man ju lite mer om hur han funkar och att om man håller ut en stund så somnar han faktiskt till slut. Fast de senaste dagarna vill han inte somna själv utan man får antingen brottas med honom i famnen med skrik och gråt om han kommit upp i varv, eller om man har tur så räcker det att ligga bredvid i vår säng tills han somnat. Tursamt nog så funkar kvällarna precis lika bra som vanligt så det är bara dagarna som är lite besvärliga. Själv så somnade jag samtidigt som lillkillen igårkväll så jag har nästan sovit 12 timmar inatt. Det behövdes nog...

Igår la vi till en ny rätt i menyn för lillkillen, sandlådesand. Det var tydligen så gott när han provade att han skulle mosa in en handfull flera gånger... känns lite blä, men det är väl bara att vänja sig.

Kunde inte hålla mig igår när vi var ute och promenerade utan jag traskade in i färg- och tapetbutiken som finns här i närheten. Ojojoj, vad fina (och dyra) tapeter det finns. Vad ska man välja? Nåja, vi får väl flytta in först och känna oss för innan vi bestämmer oss.

No comments: