Thursday, September 20, 2007

Vad är grejen?

Jag kanske är gammal eller ohipp eller så är jag bara lite långsam för jag fattar inte riktigt grejen med Facebook. Vad är det som är så fantastiskt? Någon som hajjat och kan förklara för en som än så länge är ickefrälst?

5 comments:

Mamma R said...

Har inte heller fattat, men försöker. Alla andra pratar ju om det och "finns där". Kanske är bra om man orkar engagera sig?

Anonymous said...

Samma här... Never-ending movie quiz har sysselsatt mig en del när jag varit hemma med prickig dotter. Annars försöker jag också febrilt att hitta rätt.

Nenny said...

Orkar inte bry mig... :), gammal sliten och grå! Inte nog med att man missat allt det där med mobiler och sms och mms, nu missar man det här med!

Anonymous said...

Det är inte så mycket vits med det för mig heller känner jag. Det bästa med det är att man kan ha konvsersationer med fler än en lättare än man kan ha via mail. Dessutom kan man dela lite bilder. Annars vet jag inte riktigt.

Anonymous said...

Nä fattar inte jag heller. Det ramlar in mail emellanåt om att någon har lagt till mig som vän på facebook men jag orkar inte hålla på med en sak till. Räcker det inte med att jag bloggar då och då *s*.