Saturday, August 09, 2008

Fridfullt

Igår började jag dagen med 8 km jogging längs med havet. Strålande sol, en lätt bris, inte en människa i närheten och så Blå Jungfrun i blickfånget. Vackert. Tog ett dopp i poolen i trädgården efteråt med mor men lillkillen hade inga planer på att bada i så kallt vatten det gjorde han mycket klart.

Finfint väder att vara ute i och sen var det ju OS-invigning. Inget som får störa då... grill på kvällen och så den utlovade Balvenie Doublewood (det är inte någon gammal haggis det).

Lite sämre väder idag, men vi tog en utflykt upp till Byxelkrok och tittade på folk, fina sjöbodar och färjan. Jag gjorde klart att till lunch fick det inte bli något annat än kroppkakor och vi fick åka ända ner till Borgholm för att hitta ett vettigt ställe. Sambon gick med på det hela och jag testade faktiskt med lite grädde den här gången, jag som bara brukar äta med kallt smör och lingon. Man måste våga lite nytt... Passade på att dricka lite finkaffe också när vi ändå var i civiliserade trakter.

Hemåt till sommarstugan igen och så har vi slappat massor resten av dagen. Lite mer Balvenie har serverats förstås. Det kändes oartigt att tacka nej...

1 comment:

Anonymous said...

När kommer ni tillbaks? Det är tråkigt här! :)