Thursday, May 24, 2007

Bara för att vi hade en så bra dag i förrgår så blev det såklart en gnällig dag igår. Undrar om det kanske beror på tanden som håller på att komma upp mer och mer. Det är i allafall knasbajs för tillfället, massor av blöjbyten på de mest konstiga tider, och det brukar väl komma i samband med tänder om jag fattat rätt (även om det kanske inte beror på just tänderna utan sånt som uppstår i kombination med tänder).

Vi har försökt med lite olika snuttefiltar och köpte en extra på Ikea av den blå som lillfisen alltid sover med på dagtid och har i vagnen, men han har verkat måttligt intresserad. Häromdagen gav jag honom en nalle att pilla med när han skulle somna på dagen och den gick minsann hur bra som helst att mysa med och dra över ansiktet på det typiska snutteviset... tur att den är maskintvättbar om det nu är den han kommer att föredra framöver.

2 comments:

Mamma R said...

Åh, det såg mysigt ut det där!

Anna said...

Nu har jag läst och varit anonym länge nog. Fick adressen av Inger, jättekul att följa dig och din lilla son. Ha det gott! Din gamla klasskompis Anna