Monday, May 07, 2007

Taket håller på att ramla ner, undrar om man ska börja bli orolig. Det är mest fnas som ramlar vid ett par rör som går upp i taket, men det ramlar mer och mer och fnaset blir större och större.

Igår tröttnade jag på att sitta inne så vi tog en biltur ut till Kinnekulle och kikade på det vackra vädret. Lagom ansträngande att sitta och snörvla i baksätet med ett gäng näsdukar och lite kaffe medans sambon rattar bilen ute på landsbygden och lillen sover i babyskyddet.

Lillen har ju strulat som tusan med flaskan på kvällen på sistone och nästan bara velat amma. Det är inte många ml vi fått i honom med massor av trugande. Han har varit lite kinkig med ätandet överlag känns det som, men igår kväll gjorde han en totalvändning och slukade 200 ml från flaskan utan ett pip. Inte ens ett litet gnöl. Jo ett litet pip kom när flaskan var slut men han somnade som en sten i sin egen säng, vaknade vid ett för lite påfyllning av mat och sov sen fram till halvsju. Man upphör aldrig att förvånas.

Blommorna till balkongen orkade jag peta ner i krukorna, men jag har inte sytt nåt än. Har liksom inte funnits energi till det, men nu i veckan kanske det blir nåt kreativt gjort?

1 comment:

Mamma R said...

Ville bara säga krya på dig! Inte kul att vara förkyld. Ät vitlök och c-vitamin och drick te med smälta Vicks blå i!
Såg din kommentar förresten - skönt att fler känner igen det (gnöligheten)... Hur länge varade den för er?