Tuesday, May 22, 2007

Det finns dagar när allting bara funkar. Fler sådana dagar tack! Har haft en fantastiskt glad och nöjd bebis idag, det är då man känner att det här är ju faktiskt precis så här det ska vara.

En av föräldragrupptjejerna bjöd alla tjejerna på lunch hemma hos sig, så skönt att inte behöva tänka ut vad man ska äta utan bara sätta sig ner vid dukat bord och få allt serverat. Vi kom dessutom fram till att vi var ju alldeles för smala nu så det dukades fram ett stort gäng bullar och kakor till kaffet efteråt.

Skulle egentligen ha hjälpt sambons pappa att köra runt båten i eftermiddag men det blev det inget av med. Båten var inte i vattnet än så det får vänta tills en annan dag. Istället tog vi en tur till McD i Skara och mumsade middag.


En tröttis i bilen på väg hem från Skara...

Idag är andra dagen som vi inte har ammat något överhuvudtaget på dagen! Lillkillen bestämde sig för att det fick vara nog och jag tänker inte bråka med honom om det. Det blir ju bara konstigt och fel om man ska tvinga på honom bröstet liksom (men det är fortfarande lite myssnuttande nattetid). Så nu är det bara gröt, ersättning och burkar som gäller på dagen, värsta stora killen liksom...

No comments: