Thursday, April 26, 2007

Grattis på 4-månadersdagen till lillskrutten! Tiden går fort...


Och vilket väder det är idag! Toppenskönt ute, så vi tog en promenad in till stan och jag fick mig en latte och lillskrutten fick sova ett av sina långpass ute i friska luften. Jag sa åt kaffestället på hörnan som har så god takeaway-latte att det vore trevligt med islatte såhär när sommaren kommer och hon tackade för tipset och skulle se om det gick att ordna. Hoppas hoppas!

Något som inte är så skoj är att jag fått ont i tumleden. Märkte det när jag var på väg in till stan och sen blev det bara värre på vägen hem. Kan säga att det var inte lätt att få upp vagnen för trapporna när jag väl var hemma och att lyfta upp lillskrutten från golvet är inte det roligaste. Kan man bli sjukskriven för en sån grej så sambon kan vårda barn istället? Det är ju lite bökigt när man knappt kan byta blöja eller ens knäppa sina egna byxor. För att inte prata om boob-sidbyte vid amningen... Får se om det blir bättre tills imorgon, annars vete sjutton hur det går.

Imorgon är det dags för BVC-besök igen med vägning och mätning på schemat. Blir spännande att se vad resultatet blir.

1 comment:

Anonymous said...

Grattis! :) Jag har faktiskt en present men antagligen är han för liten för den. Men det hindrar inte att han får den kanske :)