Sunday, April 29, 2007

Någon shopping blev det inte igår, kupongen fick slängas. Men jag har fler kuponger som går ut i dagarna, det finns fortfarande shoppinghopp!

God grill blev det igår, kött, pommes frites och bearnaisesås. Fick läsa dagens tidning ute i solen när sambons mamma drog vagnen fram och tillbaka med en liten kille som inte ville sova alls. Vi fick ta en sväng med bilen och dra en runda på stan istället så det blev lite sömn. Passade på att köpa en billig men snygg väska med döskallar på Lagerhaus som vi provar att ha som skötväska. Hänger den med axelremmen över handtaget och det kan nog funka. Ryggsäcken har varit bra hittills men det vore bra att kunna använda utrymmet under vagnen till något annat när vi är ute och traskar.

I helgen har det blivit helknas med sömnpassen, vet inte vad som hänt men inte blev det bättre idag. Får se om det ordnar upp sig under dagen och om det blir lite bättre imorgon. Lillen kanske håller på att ändra om i sitt sömnschema, vem vet? Det händer ju grejer hela tiden, jag tycker det känns som att rutiner brukar funka i typ två veckor innan det är dags för helt nya rutiner. Så det kanske inte går att säga att man har några rutiner egentligen... ;)

Lillkillen har hostat i två veckor. BVC tyckte inte det var nåt att bry sig om, men det verkar ju inte bli bättre, tvärtom. Vi får väl se hur det utvecklar sig, man blir ju orolig när något är knas med ens lilla älskling oavsett vad det är, stort eller smått. Förmodligen är det väl som BVC brukar svara på det mesta man frågar om "så kan det vara, det är normalt"...

No comments: