Sunday, August 12, 2007

Huggies blir klart godkända. Har i och för sig inte provat dom som nattblöja än, men på dagen duger de alldeles utmärkt. NallePuh-mönster är ju vansinnigt gulligt dessutom, sånt går jag på.

Man kan ju tro att jag som är så kaffefixerad har en lattecappuccinomjölkvisp hemma, men jag har faktiskt aldrig ägt en. Förrän nu vill säga. Vi köpte hem sån där baristamjölk som syrrans man skummade till så bra och testade själva fast med stavmixern. Blev inte alls lika bra, så vi blev ju helt enkelt tvungna att investera i en lattevisp. Fantastiskt fint tjockt skum! Nästan så man inte hittar ner till kaffet...

Såg Ocean's 13 igår, den var inte lika dålig som Ocean's 12 och definitivt i samma klass som Ocean's 11. Den tyska krigsfilmen var förresten riktigt bra, rekommenderas starkt. Das leben der anderen. Mycket personöde och inget krigande.

Lillskrutten har fått en förkärlek för våra sängar på dagtid. Och varför inte, det finns ju så stor sovyta nu så han märks ju knappt när han ligger där. Fast nattetid sover han ju gott i sin egen säng fortfarande så det är ingen trängsel ändå.

1 comment:

Mamma R said...

Åh, tänkte just fråga hur Huggies fungerat för er. Såg att Maxi hade erbjudande och var nyfiken på att prova... Hur är passformen? Vår lille skrutt är ju ganska rund och Pampers t.ex. sitter inte bra, vad tror du om Huggies?