Tuesday, August 21, 2007

Lillen var på strålande humör hela förmiddagen och på uselt humör hela eftermiddagen. Att det kan vända så tvärt. Jag blev helt matt, är inte van vid sånt där skrik och gnäll nuförtiden. Vi hade lite barnvakt idag igen och vad utnyttjade vi tiden till? Jo, bankbesök såklart! Sambons syster roade lillen så bra så vi passade på att åka med den gamla sängen till soptippen också, den har stått och tagit upp plats och varit i vägen i vardagsrummet sen vi fick de nya.

Jag fattar inte riktigt de där dinapparna med kryss som ska vara till wideneckflaskorna. De vi köpte funkar ju inte! Vi skruver åt flaskan lika löst som vanligt (men har såklart provat både hårdare och lösare) men inget händer. Stackarn försöker ju så han blir helt blå i ansiktet men får inte i sig något. Vi får nog kika på dinapparna i butiken och se om de vi köpt verkligen är som de ska vara. Annars får vi väl köpa en annan typ av flaska som har en annan napp...

2 comments:

Anonymous said...

Är det MAM flaskor du menar? Vi har en wideneck flaska därifrån och dinapparna med X funkar alldeles utmärkt, och då skruvar vi åt då ganska hårt. Det kan inte vara så att lillkillen klämmer åt med läpparna eller biter ihop nappen så att det inte kan komma ut något?

Vi tog en helt annan flaska till lilla A en kväll med anatomisk dinapp och den fixade hon inte alls, fick inte ut mer än ett par droppar hur hon än försökte. Hon är van vid sina dinappar och allt annat är bara skräp enligt henne ;o).

Nenny said...

Amen suck vad mina barn måste ha blivit gamla, vadå wideneckflaskor och dinappar, vilka konstiga ord du använder. Men du, grabben din är smart, han löser det ska du se :).