Wednesday, August 08, 2007

Varmt och klibbigt! Det har varit varmare i lägenheten än ute hela dagen. Usch.

Lillskrutten gav oss sovmorgon ända fram till halvåtta idag, men sen fick det bli uppstigning och frukostgröt. Han klämmer oftast nästan två portioner på morgonen, men då brukar han i allafall inte vilja ha något mellis på förmiddagen. Vi har börjat ge oss in på 8-månadersburkarna med mat också, kul med lite nya maträtter att bjuda på.

Idag var första gången vi hade riktig barnvakt en stund dagtid och vad utnyttjar vi tiden till? Jo vi går till banken och får pensionsrådgivning... urtrist men nyttigt. Barnvaktandet gick alldeles utmärkt, snälla tant A är poppis och klarade upp situationen trots att lillfisen inte sovit någonting alls på förmiddagen. Bjöd på lite lunch på stan som tack och lillfisen passade på att ta igen lite sömn under tiden.

Vi gick och handlade lite mer rolig barnmat och på vägen till affären såg vi att en av lekplatserna på området har en babygunga. Var ju tvungna att stoppa i lillkillen i gungan och testa lite. Han såg lite undrande ut först men efter ett tag kom lite gurgel och skratt.

1 comment:

Mamma R said...

Ja, visst verkar dom älska att gunga! :-) Efterlyser lite bilder dock...