Tuesday, June 26, 2007

Det är tomt i kylskåpet här hemma så det blir lite gamla fiskpinnar i hamburgerbröd med gräddfil blandat med gräslök till lunch och lite tomater till. Ger lite nostalgikänsla från fiskburgarna vi fick i skolmatsalen. Vi måste verkligen handla idag.

Passade på att mala ett äpple med handmixern... det blir nog ingen hemlagad barnmat på ett tag, det tog ju hur lång tid som helst bara för ett äpple! Kanske är smidigare om man gör lite större kok... Nåja, det blev godkänt betyg av lillkillen som smaskade i sig moset (efter den vanliga betänketiden på två sekunder vid första tuggan när han verkar tänka "hmm, det här var nytt och konstigt... jaja, det var mat det också, tugg tugg").

Lunchen med föräldragrupptjejerna blev inställd den här veckan. Trist men samtidigt nästan lite skönt för veckan är rätt fullproppad ändå. Idag ska vi på husvisning igen och så är det lite grillparty med jobbet efter det.
Onoff (som tidigare varit jättebra) bytte leverantör för sin fotoframkallning i början på året och har lite längre väntetider på sin framkallning. Det är väl ok med lite längre framkallningstid, men över tre veckor är verkligen inte godkänt! Nu testar vi Önskefoto istället.

2 comments:

Mamma R said...

Åh, vilken härlig bild!

Appropå foton så får man 30 gratis bilder på extrafilm.se just nu... Snabb leverans och bra kvalitet har dom också. Bara ett tips. :-)

Mamma R said...

Måste tillägga att man måste gå via www.tv3.extrafilm.se för att få de 30 bilderna gratis.