Wednesday, June 27, 2007

Äntligen är det slapptime! Fötterna upp på soffbordet, två mackor i magen och en kopp te som väntar och Martha Stewart på tv.

Fullt ös hela dagen, körigt körigt. Vi hann inte handla något igår och idag insåg jag att vi bara hade en endaste liten burk med barnmat hemma. Lite snålt tilltaget, dessutom var det med laxinnehåll och det kändes som en chansning som borde ha en backupplan. Dessutom var gröten nästan slut och räckte lagom till frukosttallriken och blöjorna var helt slut så det var bara att pallra sig iväg till affären och panikshoppa barnmat och blöjor redan klockan åtta på morgonen. Såg att det faktiskt finns folk som köar utanför affären innan den har öppnat på dagen.

BVC ringde och ställde in dagens läkartid. Rätt skönt faktiskt för då blev det lite lugnare idag, fast nu får vi vänta typ minst två veckor innan det finns någon tid för 6-månaderskontroll.

Lillfisen har lekt fotomodell på riktigt idag och blivit proffsfotograferad. Antar att det är dyraste stället i stan, men jädrans vad duktiga dom var. Det var erbjudande på en förstoring men det var ju så många bilder som blev fina så jag var ju tvungen att välja några fler. Det blev rätt dyrt i slutändan och sambon lät inte impad när jag berättade hur mycket jag gjort av med idag...

No comments: