Friday, June 29, 2007

Huset vi kikade på igår var hur tufft som helst... vill ha, vill ha! Fast jösses vad man skulle få fixa på insidan, ett riktigt renoveringsprojekt kan man säga. Nåja, det var så många som var där och tittade så vi lär ju inte få det ändå, men drömma kan man ju.

Jag är ju rätt snäll och tålmodig så innan jag dissade OnOff's framkallningstjänst helt och hållet så mailade jag kundtjänsten och undrade var korten tagit vägen. Ojdå sa dom, den ordern finns inte i systemet, lägg ordern en gång till så bjuder vi på den. Nice, säger jag.
Det är roligt att nå nya höjder...

Antar att det är sant att ungar gör precis som vuxna gör. Så fort lillkillen sitter med i soffan så sträcker han sig inte efter eventuella leksaker på bordet. Nej, det är tangentbordet på datorn och fjärrkontrollerna som är intressanta. Högsta lyckan är om han får tag på mobiltelefonen eller digitalkameran.

Bebiskräk över hela armen och kattkräk över hallgolvet, det är lycka det. Det är ju fint att de så krypen samordnar kaskaderna i allafall så det blir kort och intensivt med kladdet.

No comments: